020 735 3910

FB logo 2

Mikkelin Autokuljetus Oy

Kuormakaupalla kokemusta!

 

Mikkelin Autokuljetuksen historia ulottuu aina vuoteen 1947, jolloin pidettiin yrityksen perustava kokous. Silloisella Autokuljetuskunta- nimellä toimiva yritys merkittiin kaupparekisteriin seuraavana vuonna. Osakeyhtiöksi yritys muuttui vuonna 1992, ja samana vuonna nimi muutettiin Mikkelin Autokuljetus Oy:ksi. Yrityksen omistavat liikenteenharjoittajat ja urakoitsijat. Mikkelin Autokuljetus Oy on keskittynyt kuljetusten välittämiseen, maa- ja kiviainesmyyntiin, sekä poltto- ja voiteluainemyyntiin, jossa tehdään yhteistyötä Neste Oil Oyj:n kanssa.

Osaamista ja kapasiteettia vahvistettiin vuonna 2018 ostamalla alueella toimivan Maarakennus Talpa Oy:n koko osakekanta. Talpa toimii Mikkelin Autokuljetuksen tytäryhtiönä ja konsernilla on nyt yhteensä 30 maarakennuskonetta.

Asiakkaita ovat rakennusliikkeet, maarakennusurakoitsijat, kaupunki ja kunnat, muut yritykset sekä yhteisöt ja yksityishenkilöt. Toimialueena on Mikkelin kaupunki ja lähikunnat. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Mikkelissä Kinnarinkatu 2:ssa, joka on Mikkelin Autokuljetuksen omistama kiinteistö.