020 735 3910

FB logo 2

Multatuotteet

Vihermulta

Metsäsairilan Vihermulta on yleiskasvualusta, joka soveltuu pihan vihertöihin, olisi kyseessä nurmikko, istutusalue tai kasvimaa. Vihermulta täyttää Viherympäristöliiton rakeisuussuositukset.

Lannoitettu ja kalkittu Vihermulta on tehty sekoittamalla turvetta ja kivennäismaata. Sekoituksen yhteydessä kasvualusta on seulottu 25 mm rumpuseulalla.
Levityksen yhteydessä kasvualusta ei tarvitse lannoite- tai kalkituslisäystä. Hoitolannoitus on syytä tehdä seuraavina kasvukausina. Levityksen yhteydessä tuote tiivistyy noin 20%.

Kasvualusta kannattaa käyttää mahdollisimman nopeasti rikkakasvien itämisen estämiseksi ja istutusalueilla suositellaan kateaineen käyttöä.

Inframulta

Metsäsairila Inframulta on nurmikoille tarkoitettu kasvualusta. Sen rakenne on tehty kulutusta kestäväksi ja tiivistyminen on pienempää.

Lannoitettu ja kalkittu Inframulta on tehty sekoittamalla turvetta ja kivennäismaata, se sisältää enemmän hiekkaa kuin Vihermulta. Sekoituksen yhteydessä kasvualusta on seulottu 25 mm rumpuseulalla.

Levityksen yhteydessä kasvualusta ei tarvitse lannoite- tai kalkituslisäystä. Hoitolannoitus on syytä tehdä seuraavina kasvukausina.

Kasvualusta kannattaa käyttää mahdollisimman nopeasti rikkakasvien itämisen estämiseksi.